Hypnose Slagelse

Få hjælp til at skabe forandring i dit liv med hypnose

Mit udgangspunkt er altid, at det handler om dig, dit velbefindende og din hverdag. Opnå mere energi, personlig forandring og mere velvære med coaching og hypnose, i hyggelige og trygge omgivelser tæt ved Slagelse på Vestsjælland.

Hypnotisør ved Slagelse på Vestsjælland

Få mere energi og velvære med hypnoterapi

Har du besluttet dig for at lave om på det, der nager og generer dig, tynger dig og tager alt din energi? Er du klar til at tage kontrollen over dit eget liv og opdage hvilken energi, der er inde i dig. Jeg ved, at du er den vigtigste i dit liv, og at når du er fyldt af energi og velvære, så vil du have mulighed for at sprede energi og velvære til alle dem omkring dig.

Hypnose Slagelse

Coaching og hypnose i trygge rammer.

Effektiv og personlig hypnose i Slagelse.

Som hypnoterapeut og coach er det min fornemmeste opgave at tilpasse en session eller et forløb 100% ud fra dine ønsker, mål og forventninger. For det vil altid være dig, det handler om, dine udfordringer og problemer og dine ønsker til personlig forandring. 

Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor er det vigtigt for mig, at få en forståelse for, hvem du er. Derfor er der aldrig to hypnoser, der er ens hos mig, alt bliver tilpasset dig personligt, sådan at vi målrettet kan gå efter det, du ønsker at opnå. Det er mit ønske og mål, at du skal have en god, tryg og værdigivende oplevelse med hypnose, når du besøger Slagelse på Vestsjælland.

Jeg tilbyder mange forskellige former for hypnose.

Hypnose mod angst og fobier

Oplever du, at angst fylder for meget i din hverdag. Med hypnose kan du få hjælp til de fleste former for angst, alt lige fra tandlægeskræk, eksamensangst, flyskræk, edderkopper, højdeskræk, præstationsangst og social angst mv.

Hypnose vægttab

Du har måske prøvet et utal af slankekure, uden at det giver dig varige vægttab. Med coaching og hypnose kan du komme af med bl.a. overspisning, og opnå vægttab, der holder. Hypnose kan også hjælpe dig med spiseforstyrrelse og vægtøgning.

Hypnose søvn

Få hypnose mod søvnløshed og kvit dine søvnproblemer. Få din energi, balance og velvære tilbage og oplev mindre stress i dit liv med en god nattesøvn.

Hypnose mod stress

Lider du af stress og udbrændthed og har svært ved at finde en behandling, der virker? Som hypnotisør kan jeg hjælpe dig med at få styr på din stress.

Hypnose mod sukkertrang

Vil du gerne slippe af med din sukkertrang, men har svært ved at finde en effektiv behandling, der virker? Stop din sukkertrang med hypnose.

Få bedre selvværd og selvtillid med terapi

Lider du af lavt selvværd og mangel på selvtillid? Styrk dit selvværd og selvtillid med hypnose i hyggeligt og trygt miljø tæt ved Slagelse på Vestsjælland.

Hypnoterapi mod smerter og spændinger

Har du problemer med kroniske smerter og spændinger i kroppen og har svært ved at slappe af? Brug hypnose mod spændinger i muskler, nakke, ryg og hovedet mv.

Snus- og rygestop hypnose

Mangler du en effektiv metode til snus- og rygestop? Få hjælp til snus- og rygestop med hypnose og slip af dine dårlige vaner med snus, tobak og rygning.

Klar til at samarbejde?

Er du klar til forandringer, der virker, og en opdateret og bedre version af dig selv?

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hypnose er en meget behagelig tilstand at være i, hvor du er fuld af koncentreret opmærksomhed og dermed har nemt ved at fokusere på en ting. Nogen kan have en opfattelse af, at hypnose er farligt og noget, man er utryg ved. Men virkeligheden er en helt anden. For kender du det at dagdrømme eller at være fuldstændigt opslugt af et projekt eller en god bog eller film? Du er i din egen verden og lukker af for omverdenen. Du kan godt registrere lyde omkring dig, men det interesserer dig ikke, og du giver det ikke fokus.

 

I den form for hypnose jeg laver, skal du ikke forvente at komme i en bestemt tilstand/trance hvor du nærmeste sover. Under hypnosen vil sidde du i en stol eller står op.

Når du er i hypnose, så er du i en tilstand, hvor det er nemmere at lære nyt, du er simpelthen mere modtagelig for indtryk. Hypnose fungerer som en genvej til at genlære glemt viden eller lære nyt. Se det lidt som en mulighed for at række ud efter og genfinde dine stærke sider, som ligger gemt i din underbevidsthed. Altså ressourcer som er nemmere at få adgang til.

Hypnose kan hjælpe dig af med bl.a. angst, fobier, afhængighed og dårlige vaner. Det kan være alt lige fra flyskræk, tandlægeskræk, social angst, stress, dårlige madvaner, rygning, gaming, sukkertrang, neglebidning og meget mere. Hypnose kan også bruges til at lære dig om afslapning, smertelindring og at styrke fokus. På den måde kan du få et bedre liv i balance med fornyet energi og velvære.

Hvad koster det at komme af med en dårlig vane? Hvad koster det at få mere selvværd, mere energi eller få mere velvære i dit liv? Prisen på hypnose kommer helt an på, hvor mange sessioner, vi skal bruge for at lave din forandring, og det kan godt variere en del. Min pris for en hypnose-session er kr. 850,- for en session på 60 minutter. 

Det er meget individuelt, hvor hurtigt hypnose virker. Der er kunder, der allerede efter første session oplever en positiven effekt. Andre oplever, at effekten kommer gradvist, og at de har behov for flere sessioner. 

Jeg tilbyder hypnose sessioner i et hyggeligt og trygt samtalerum 5 km fra Slagelse på Vestsjælland. Hvis du ønsker at få hypnoterapi hjemmefra, tilbyder jeg også online hypnose sessioner via Zoom. Du vil opleve samme gode resultater med online hypnose.

Hypnose er en gammel teknik, som kan spores til det gamle Egypten. Den har blandt andet været brugt som bedøvelse og til smertelindring. På nettet findes rigtig meget god og omfattende litteratur om hypnose og dens historie og alle dens retninger. 

Jeg henvender mig til almindelig fungerende unge og voksne, der ønsker at lave en forandring i deres liv. Primært kommer mine kunder fra en radius af 20-30 kilometer fra Slagelse.

Jeg kan ikke hjælpe dig, hvis du er/har: En psykose eller er i psykiatrisk behandling, er udviklingshæmmet, eller er et barn.

Få energi med terapi på Vestsjælland

Hypnoterapeut ved Slagelse på Vestsjælland

Coaching og terapi kan være vejen ud af problemer og dårlige vaner

De fleste af vores daglige tanker og handlinger er en kopi af noget, vi har oplevet eller har gjort. Vi mennesker elsker vaner og gentagelser – og nogle af disse kan være dårlige og meget svære at slippe af med igen.

Selvom et problem eller en dårlig vane har været med dig i lang tid, så er der god mulighed for at ændre dem på kort tid. Det kræver dog en indsats af dig, og coaching, hypnose og hypnoterapi kan være løsningen og din genvej til forandring og en fastholdelse af forandringen.

Jeg ønsker at gøre en forskel for dig, som du kan få glæde af på den lange bane.