Om mig

Hej, jeg hedder Mette Andersen.

Jeg er hypnoterapeut, hypnotisør og coach, og jeg står bag Mettecoach. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe lige netop dig med at opnå din forandring.

Mette Andersen

Om mig

Mine mål er dine resultater

Oplever du, at du bliver ved med at falde tilbage i den samme rille? Så er du ikke alene! Det er en udfordring, de fleste af mine kunder oplever.

Jeg kender det også godt fra mig selv, hvor jeg førhen synes, at det hele ligesom kunne køre i ring. Jeg faldt hele tiden tilbage i den samme rille og var ude i stand til at komme videre.

Gennem de seneste par år har jeg hjulpet mange med at opnå bl.a. sådanne forandringer- også når det har set lidt håbløst ud.

Jeg mener at hypnoterapi og coaching er 2 gode muligheder for at få effektive forandringer, og hvor du hurtigt vil opleve mærkbare og langvarige forandringer.

Med samtaler kan jeg også hjælpe dig med at finde og overkomme det, der står i vejen for din forandring. Så kan du en gang for alle opnå det, du gerne vil.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Empower Mind International
Danske NGH Hypnoterapeuter
Ici

Min historie

Her får du historien om min rejse, som har ført til, at Mettecoach findes i dag.

Det var hverken hensigten eller planen, da jeg startede på coachuddannelsen i 2019. Det var mere et ønske om at forbedre mine lederevner.

Læs også: Effektiv hypnose ved Slagelse

Terapi til personlig udvikling
Offline eller online forløb

Det korte og lange er

– at jeg blev fuldstændig grebet af coaching og dens muligheder. Det at se mine mange prøvekunders resultater og høre deres feedback. Det kickstartede min rejse til Mettecoach, og siden har jeg ikke set mig tilbage.

Samme gode erfaringer fik jeg med min uddannelse som hypnoterapeut og hypnotisør. Hypnoterapi og coaching er stærke og effektive værktøjer, der virkelig kan gøre en forskel. Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvordan tidligere oplevelser kan ”sidde” i kroppen og påvirke en både psykisk og fysisk. Men også hvordan man gennem samtale kan komme de mange dårligdomme til livs.

Professionel coaching

Hypnoterapi i Slagelse

Hvem er jeg?

Jeg er typen, der, når jeg brænder for noget og vil lære noget, så går jeg all in. For det første for at få erfaring og for det andet at blive bekendt med så mange nuancer inden for et område som muligt.

Jeg er som person meget jordnær, praktisk og kreativt anlagt. Når jeg bruger de egenskaber i mine samtaler, krydret med min uddannelse og mange års erhvervs- og livserfaring, så sker der magiske ting.

Jeg ved, at jeg kan hjælpe mange mennesker med at opnå de forandringer, de ønsker. Ofte er det mange af de samme ting, vi går og tumler med hver især. Jeg ved, at negative og dårlige ting der fylder alt for meget i din hverdag, er vigtige for dig at komme af med, uanset hvad du tror. andre vil sige.

Siden 2019 har jeg hjulpet mange mennesker med at opnå de forandringer gennem samtaler.

Fakta om mig.

  • Uddannet Coach. 
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut.
  • Hjælper unge og voksne med at skabe forandringer i deres liv.
  • Selvstændig siden 1994.
  • Uddannet coach i 2020 – Empowermind.
  • Uddannet hypnotisør og hypnoterapeut i 2020 – Annelise Dahl.
  • Frivillig hos Headspace, et samtaletilbud for børn og unge.
  • Det at skabe og være kreativ fylder meget hos mig. Når jeg slapper af, er det ofte med et stykke håndarbejde mellem fingrene.
  • Kinetic shift practitioner i 2021 – UK hypnosis academy
  • Emotionel freedom techiques (EFT) 2021 – Uk hypnosis academy