Personlig Coach

Skab det liv, du gerne vil have med personlig coaching

Kender du følelsen af at være kørt fast i dit liv, i din karriere og dit privatliv? Du har svært ved at overskue din hverdag og se, hvordan du skal komme ud af dine dårlige vaner og mønstre og komme videre i dit liv. 

Med en personlig coach får du muligheden for og redskaberne til at få en god hverdag og et godt liv. For selv når det ser allersværest ud, kan jeg som professionel samtalepartner i langt de fleste tilfælde hjælpe dig.

Personlig coaching i Slagelse

Som personlig coach kan jeg hjælpe dig med at finde de bedste sider af dig selv.

Brug mig som din personlige coach, når du gerne vil styrke dig selv, blive mentalt stærkere, mere målrettet og mere motiveret. Eller sagt på en anden måde finde den allerbedste side af dig selv med balance i dit liv.

Et forløb hos mig består af 3-5 sessioner (eller flere), hvor fokus er 100% på dig. Sessionerne kan kombineres med coaching, hypnose og terapi, som brugt sammen giver rigtigt gode resultater. 

Vi stiller skarpt på, hvor du er lige nu, og hvordan vil du gerne have dit fremtidige liv skal se ud. Alene kan det være svært at se disse muligheder og overskue, hvordan du selv kan blive en aktiv del af din egen udvikling. Så føler du, at der mangler noget i dit liv, der kan gøre dig glad? Ja, så er du langt fra alene om at have den følelse. 

Er du klar til at få succes med din personlige udvikling?   

Personlig coach Slagelse

Din personlige udvikling

En personlig coach er til dig, der gerne vil udvikle dig.

Forestil dig en hverdag, hvor du i stedet for problemer og ubalance, kan nyde livet sammen med dem, du holder af. Den hverdag kan du komme meget nærmere med et coachingforløb hos mig.

Book en helt gratis 15 minutters indledende samtale, hvis du kan nikke genkende til:

Som personlig coach kan jeg bl.a. hjælpe dig med:

Personlig udvikling

For nogle er personlig udvikling en naturlig ting at beskæftige sig med, for andre kræver det mod og tilløb til at komme i gang med. Få sat ord på hvem du er, og hvem du vil være, uden at gå på kompromis med dig selv, og hvad er vigtigt for dig. Hvad skal dit liv indeholde for, at dit liv giver dig mening. Jeg hjælper dig med at finde svarene i dig selv. Personlig udvikling er at give dig selv en værdifuld gave.

Hjælpe dig af med stress

Hvordan stress opstår, og hvordan den enkelte oplever stress, er meget individuelt. Hvad du har brug for, afhænger af, hvad det er, der stresser dig. Får du prioriteret, det der er vigtigt for dig i hverdagen, hvad skal der til for. at du får balance? Spørgsmålene er mange, og dine svar bestemmer retningen.

Finde motivation og glæde i dit liv.

Når motivation og glæden i dit liv er lille, så kommer følelsen af frustration, manglende balance, selvtillid, selvværd og måske stress. Få hjælp til at genfinde din motivation, mentale balance og glæde og oplev, at hverdagen giver mere mening.

Være din sparringspartner i svære situationer

Indimellem er det rart at få sat ord på dine tanker sammen med en professionel samtalepartner. En neutral coach er ikke involveret følelsesmæssigt i situationen, hvilket giver dig et frirum. Coachen kan stille spørgsmål, der sætter et andet lys på din situation, og som kan hjælpe dig videre.

Klar til at arbejde sammen?

Er du klar til forandringer, der virker, og en opdateret og bedre version af dig selv?

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

En uddannet personlig coach er en professionel samtalepartner eller en slags mentor, der kan hjælpe dig med mange af livets problemer. Det er coachens opgave at finde dine ressourcer og dit potentiale og hjælpe dig i din udvikling, så du kan nå dine mål. En coach forholder sig neutralt til dit emne og kommer ikke med gode råd. Det sikrer dig, at du kan koncentrere dig 100% om dig selv, og du selv kan finde din egen vej til dit mål. En personlig coach nævnes ofte som en Life coach.

Fordi coaching er en meget effektiv samtaleform, hvor du er 100 % i fokus under hele samtalen. Forløbene er ofte meget korte typisk mellem 2-4 samtaler. Coaching er for dig, der er klar til at tage ansvar for dig selv og klar til at gøre noget andet. Klar til forandring og parat til din egen udvikling.

Coaching er en samtaleform, hvor coachen stiller spørgsmålene og du giver svarene. Du forholder dig kun til dine egne svar, og du koncentrer dig 100% om dig selv under hele samtalen. En coach er til for dig, og coaching er en hjælp til dig, sådan at du kan komme til at leve det liv, du ønsker dig.

Det kommer helt andet på dit behov, og hvor mange sessioner vi skal bruge. Mine pris på coaching er 850 kr. pr. session a 60 minutters varighed. Du kan læse mere om mine priser på coaching et andet sted her på hjemmesiden. 

En personlig Life coach, kan hjælpe dig med det, der betyder noget for dig personligt. Det kan være balancen i dit liv, stress, dine prioriteringer, din selvtillid, dit selvværd, dine relationer til din familie eller dine kollegaer, ændring af vaner, vægttab og meget mere. Dog kræves der ved coaching, at du deltager aktivt og selv ønsker at lave ændringer i dit liv.

Jeg bruger gerne den teknik, jeg vurderer er bedst for dig. Hypnose kan bl.a. bruges til mentaltræning til at forstærke en coaching session. Har du et ønske om, at jeg kun bruger coaching, så respekterer jeg selvfølgelig dette.

Personlig udvikling

Personlig Coach

Få hjælp til at ændre livsstil

Der er meget styrke i selv at tage ansvar for sin egen udvikling. Det er dig, der skal tage kontrollen med dit eget liv. Det er dig, der bestemmer retningen, vi skal gå, og dig, der udfører handlingerne og dig, der når i mål. 

Er du klar til at nå i mål med det, du ønsker dig? Er du klar til at opleve den styrke, og mærke følelsen af succesen? Det fortjener du virkeligt, og det kan jeg hjælpe dig med.